Obuka za CNC operatere u INTERA Tehnološkom Parku

INTERA Tehnološki Park, kao vodeći centar za tehnološki razvoj i edukaciju, ponosno najavljuje početak nove obuke za CNC operatere. Obuka započinje 22.04.2024. i pruža izvrsnu priliku za one koji žele unaprijediti svoje vještine i pokrenuti karijeru u području obrade metala.  

Besplatno probno predavanje 

Za sve zainteresirane pojedince, organizira se besplatno probno predavanje koje će se održati 12.04. u 17:00 h u INTERA Tehnološkom Parku. Ovo je izvrsna prilika da se upoznate s programom rada te softwareom koji će biti korišten tijekom obuke. Putem videolinka će nam se javiti i neki od bivših polaznika koji će podijeliti svoja iskustva.  

INTERA TP i HTEC 

INTERA Tehnološki Park je ponosni član svjetske HTEC mreže (Haas Technical Education Centar), što jamči visoku kvalitetu obrazovanja i pristup najnovijim tehnologijama. Obuka za CNC operatere traje tri mjeseca s ukupno 90 školskih sati i podijeljena je na tri modula – teorijski dio i dva modula praktičnog rada. Polaznici imaju priliku raditi na najsuvremenijim industrijskim strojevima poput CNC glodalice HAAS MiniMill i CNC tokarilice HAAS ST10.  

Mogućnosti zapošljavanja nakon obuke 

Jedna od ključnih prednosti ove obuke je mogućnost lakoće zapošljavanja nakon završetka. CNC operater je jedno od najtraženijih zanimanja današnjice. Zahvaljujući sve većoj potražnji za stručnjacima u području obrade metala, polaznici obuke imaju priliku pronaći posao gotovo bilo gdje u svijetu. Neki od naših polaznika, osim u Bosni i Hercegovini, sada rade u Njemačkoj, Austriji, Irskoj i mnogim drugim zemljama, što svjedoči o uspješnosti naše obuke.  

Pratite nas na društvenim mrežama 

CNC obuka ima svoje prisustvo na društvenim mrežama gdje možete dobiti uvid u radionice, projekte, iskustva polaznika, najnovije informacije o CNC obukama i druge zanimljive sadržaje. Pod nazivom cnc.mostar nas možete pronaći na TikTokuInstagramu i Facebooku. Pridružite se našoj online zajednici i budite u toku sa svim zbivanjima.  

Prijave 

Odlučili ste započeti svoju karijeru u svijetu CNC obrade metala i želite započeti s obukom? 
>> Prijavite se putem e-maila: [email protected] 

Još niste sigurni, imate pitanja ili se želite prijaviti na besplatno probno predavanje?  
>> Kontaktirajte nas putem e-maila: [email protected] 

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?