Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Link na izvornu vijest

U četvrtak će u BiH prevladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Više sunčanog vremene prije podne. U većem dijelu zemlje se očekuje kiša ili lokalni pljuskovi. Padaline uglavnom poslije podne i dio večeri. Vjetar slab do umjeren u sjevernim područjima Bosne istočni i sjeveroistočni, u ostatku zemlje južni i jugozapadni.

Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 10 do 16, na jugu zemlje do 18 °C.

U petak, 26. travnja 2024., jutro pretežno sunčano, uz postupnu naoblaku poslije podne. U jutarnjim satima po kotlinama središnje i istočne Bosne može biti magle. Poslije podne se očekuju lokalni pljuskovi.

Vjetar slab do umjeren u sjeverni područjima Bosne sjeverni i sjeverozapadni, a u ostatku zemlje južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 10, na jugu do 12, a dnevna od 12 do 18, na jugu zemlje do 20 °C.

U subotu, 27. travnja 2024., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana lokalno slaba kiša ili rijetki lokalni pljuskovi su mogući ponegdje u Hercegovini, zapadnim i središnjim područjima Bosne.

Vjetar slab južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 6 do 12, a dnevna od 14 do 20 °C.

U nedjelju, 28. travnja 2024., sunčano uz malu do umjerenu naoblaku.

Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 14, a dnevna od 20 do 26 °C, prognoza je Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Post Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?