Međunarodni uspjeh ljubuškog motocikliste u Austriji

Međunarodni uspjeh ljubuškog motocikliste u Austriji

Link na izvornu vijest

Međunarodni uspjeh ljubuškog motocikliste u Austriji
Po prvi put s područja općine Ljubuški na jednoj od najbržih popularnih brdskih/cestovnih europskih moto utrka u Austriji nastupao je naš Ljubušak Veso Rakić osvojivši osmo mjesto u Open klasi do 750 ccm u izrazito teškim uvjetima sa motociklom Suzuki GSX-R 750 K1.
 
Utrka se održala od 20. do 21. 04. 2024. godine u Austriji.
 
Cijelu utrku je obilježila kiša i niska temperatura koja nije dozvoljavala postizanje radne temperature pneumatika, vidljivost je bila smanjena stvarajući otežavajuće uvjete svim natjecateljima iako se na istoj cestovnoj utrci postižu brzine čak do 300 km/h.
 
 Unatoč svemu naš Ljubušak Veso Rakić je osvojio osmo mjesto i što je najvažnije odvozio je svoju prvu cestovnu/brdsku moto utrku bez padova i ozljeda.
 
Brdska utrka od Landshaaga do St. Martina je dio austrijskog nacionalnog prvenstva i europskog prvenstva u brdskim/cestovnim utrkama.
 
Gore spomenuta utrka se održava tradicionalno već 43 godine, a posebna je po tome sto je Andrea Nikolas Lauda, trostruki svjetski prvak u Formuli 1, vozio u ovom prvenstvu, svoju prvu utrku.
Može biti slika sljedećeg: ‎5 ljudi i ‎tekst "‎SLOVENIA SPEED SLOVENIAPEEDCUP OUP MOTUL RACING DONLO BOB RACING RB BMEDIA অমসস IDENTAS GOOCARBON OBOSBK.IT INTER ARS ន HONDI PINIAR TEHNOLU ABS NOTHERM DUNLOP KBOBO RACING BOBO XBMEDIALRP HBMEDIA GMOMI WW.BOBOSBK.IT INTERI CARS LIST VULKAL NOVILIS EX HilvTero NULKALL roCe &DRA ISO 1 حهج KING OF GROBNIK BOBO RACING‎"‎‎
 
Samo 3 tjedna prije na Riječkom autodromu Grobnik u sklopu međunarodnog “Imega cupa”, a sve u organizaciji prestižnog “Bobo racinga”, Veso Rakić je osvojio prvo mjesto u prestižnijoj moto klasi 1000 sa svojim motociklom BMW S1000RR.
 
Našem sugrađaninu želimo puno sreće i uspjeha u daljnjim natjecanjima.
 
 

Objava Međunarodni uspjeh ljubuškog motocikliste u Austriji pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?