Igrač ljubuškog Izviđača i srpski reprezentativac Miloš Kos potpisao za PPD Zagreb

Miloš Kos službeno je novi član rukometnog kluba PPD Zagreb. 

Sjajni 20-godišnji reprezentativac Srbije koji je, sa Stefanom Dodićem, juniorsku reprezentaciju svoje zemlje na ljeto predvodio do bronce na juniorskom Europskom prvenstvu u Portugalu treninzima se priključuje već danas. 

Kos, koji u PPD Zagreb stiže iz Izviđača, tijekom nedavno zaključenog reprezentativnog tjedna upisao je i prvi nastup za seniorsku vrstu Srbije.

– Nakon par titula u Bosni i Hercegovini ovo je jedan veliki iskorak za mene. Liga prvaka je ostvarenje sna naravno i moram se iskreno zahvaliti Zagrebu na pruženoj prilici. Momčad je jako dobra, neke igrače naravno znam bolje, s nekima sam i igrao i vjerujem da ću se dobro uklopiti. Ne osjećam pritisak, moj cilj je nastaviti rasti kao igrač i čovjek i smatram da je PPD Zagreb sjajna okolina za to, rekao je Kos.

Njegovim dolaskom zadovoljan je i trener Zagrebaša Ivica Obrvan.

– Radi se o izuzetno mladom igraču koji je na zadnjem juniorskom Europskom prvenstvu pokazao svu raskoš svog talenta. Igrajući u generaciji sa Stefanom Dodićem bio je jedan od najbolji igrača turnira, a u momčadi Ljubuškog već nekoliko godina pokazuje da je riječ o sjajnom talentu. Smatram da je ovo odličan posao od strane uprave kluba jer smo dolaskom Miloša Kosa svi višestruko na dobitku. Miloš je igrač budućnosti i Zagreb je s njim dobio sjajnog lijevog vanjskog za narednih nekoliko godina, ali smatram da nam on može pomoći već ove sezone, rekao je Obrvan, piše hrt.hr. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?