Zrinjski Dobojlijama uvalio tricu i učvrstio prvo mjesto na ljestvici

Zrinjski je bez ikakvih problema pobijedio Slogu iz Doboja (3:0) i tako učvrstio svoje prvo mjesto na ljestvici. Zahvaljujući porazu Širokog u Trebinju sada Plemići imaju tri boda više od prvog pratitelja, a prednost mogu uvećati još više u srijedu kada u zaostaloj utakmici dočekuju Tuzla City.

Protiv Sloge, jedne od tri ekipe koja ih je dobila u prvom dijelu sezone, Zrinjski je riješio pitanje pobjednika već u prvom dijelu. Oba pogotka kreirao je Josip Ćorluka. 

Prvo je gurnuo loptu kroz noge Uglješi Stevanoviću i proslijedio je u šesnaesterac, gdje ju je Karlo Stapić zakucao u svoju mrežu. 

Pred kraj poluvremena Ćorluka je pucao sa strane, a vratar Đulčić odbija loptu do Marija Ćuže koji pogađa za 2:0. Svoju veliku dominaciju, o čemu svjedoči odnos kornera 11:1, Zrinjski je okrunio i u nastavku, kada je Nemanja Bilbija jednu dubinsku loptu rutinski pretvorio u 3:0. 

Zrinjski će u srijedu nadoknaditi i posljednju zaostalu utakmicu, a u goste mu dolazi Tuzla City. Ova utakmica igra se u srijedu u 17 sati. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?