Američka influencerica: “LeBron je preljubnik, nisam pozvana, ali znam kako te žene završavaju u njegovom krevetu”  

Američka influencerica Sofia Franklyn priopćila je u jednom podcastu kako je NBA zvijezda LeBron James u nekoliko navrata prevario suprugu Savannah i otkrila je način na koji košarkaš Los Angeles Lakersa dolazi do djevojaka, piše sportsport.ba

Sofia Franklyn u svom podcastu često govori o slavnim osobama. Otkriva njihove tajne, a ovog puta meta je bio jedan od najboljih košarkaša svih vremena LeBron James.

Ona tvrdi da je zvijezda Los Angeles Lakersa čovjek koji konstantno vara svoju suprugu Savannah je na tu temu razgovarala s pjevačem grupe Maroon 5 Adamom Levineom.

“Ne budite glupi. Ti si poznat Adam i znaš kako stvari idu. Ja nisam nikad bila pozvana, ali moje prijateljice jesu”, priča Franklyn i nastavlja priču o tome kako djevojke završavaju u krevetu NBA zvijezde.

“Kada izađu, njegovi tjelohranitelji odlaze do djevojaka i pitaju žele li s njim u kući ili negdje drugo. Cure potpišu ugovor o povjerljivosti kako ništa ne bi izašlo u javnost”.

“LeBron James je pravio brojne zabave uz potpisan ugovor u tajnosti. Žene su bile tu. Niste znali da je LeBron preljubinik?”, pita se Sofia.

Navijači Lakersa stali su u obranu svoje zvijezde. Smatraju da Sofia zbog popularnosti sve izmišlja i da svi znaju da je LBJ itekako obiteljski čovjek.

LeBron James je sa suprugom Savannah u braku od 2013. godine. Tada su odlučili okruniti dugogodišnju ljubav koja ih veže još od mladih dana.

Zvijezda Lakersa i supruga imaju troje djece, dva sina i kćerku, a prvo dijete dobili su još 2004. godine i nosi ime LeBron Junior.

Reakcije košarkaša Los Angeles Lakersa na ove riječi poznate influencerice još uvijek nema. Teško da će ih i biti jer LBJ ne voli ovakve stvari rješavati putem društvenih mreža.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?