Studentica sada želi prijaviti policiji: Uplatila mu 120KM da joj uradi seminarski rad, a on je blokirao

Jedna studentica iz Sarajeva se požalila medijima, točnije portalu Crna-hronika.info jer ju je, kako kaže, prevario izvjesni Amar kojem je uplatila 120 maraka da joj napiše seminarski rad, a on joj je nakon uplate blokirao na Facebooku i više joj se nije javljao.

Kako je rekla, zajedno sa još nekoliko kolega je stupila u kontakt sa izvjesnim Amarom, na facebooku poznatijem kao “Seminarski radovi”, te dogovorila i uplatila izradu seminarskog rada po cijeni od 120 KM, a osim što je nju blokirao i više joj se nije javljao nakon što mu je uplatila novac, ova studentica iz Sarajeva kaže kako se isto dogodilo i njezinim kolegama studentima.

“Želim samo da skrenem pažnju svima koji nemaju drugi izbor. Koji su puni obaveza i ne mogu od posla da sami urade seminarske radove pa su prinuđeni da kontaktiraju ovakve stranice sličnog sadržaja. Osjećam se prevareno i loše jer je jako ružno u današnje vrijeme da se ovako radi. Razmišljamo sve da prijavimo nadležnim organima”, izjavila je ogorčena studentica.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?