Samovojska: Dinamo se suočio sa surovom realnošću

– Nažalost, večer u Maksimiru nije bila krasna. Dinamo se suočio sa surovom realnošću, rekao je Anton Samovojska u emisiji Lige prvaka komentirajući težak poraz Dinama od Milana (0:4).

– Rezultat je mogao biti i gori da Dinamo nije imao na vratima raspoloženog Livakovića, ističe Samovojska.

Mario Carević rekao je kako početak utakmice nije dao naslutiti takav rasplet.

– Dinamo je dobro ušao u utakmicu, bio hrabar, vidjela se ogromna želja. Nakon primljenog gola sve se poremetilo, posebno nakon drugog. Popucale su linije, Dinamo jednostavno nije bio pravi. Pojedinci su van forme zbog zamora materijala. Sve skupa je to utjecalo na krajnji rezultat. Moramo biti iskreni i reći da je Milan puno, puno bolja momčad.

Marijo Strahonja istaknuo je kako suđenje generalno nije bilo loše.

– Imao je Dinamo krasnih pobjeda protiv velikih momčadi, ali to su sve bili pojedinačni slučajevi. Tu je bilo jasno kao dan da je Milan osjetno jača momčad, individualno je svaki igrač Milana bolji od Dinamova na toj istoj poziciji. Dinamove ideje su bile dobre i pristup je bio dobar, ali je to trajalo prekratko, rekao je Samovojska. 

– Vidi se velika razlika u kvaliteti, ali nije dobro da se Dinamo protiv Milana vadio. Propustio je utakmice sa Salzburgom s kojim se mogao nositi, dodao je Carević, u emisiji Liga prvaka HRT-a.

e-hercegovina.com 

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?