Poznat identitet čovjeka iz Laktaša koji je mladića otjerao u smrt

Poznat je identitet radnika pumpe koji je snimao i ismijavao mladića iz Laktaša koji se na kraju ubio: zove se Veljko Trišić. Nakon što je video klip postao viralan, ovaj mladić nije mogao izdržati ismijavanje, te je odlučio sebi oduzeti život.

Mladić koji je počinio samoubojstvo zove se Mladen Dulić, dok se radnik benzinske pumpe kako masovno pišu korisnici društvenih mreža zove Veljko Trišić i iz Laktaša je.

On je zaposlen na benzinskoj pumpi “Gligić”, a korisnici društvenih mreža masovno pozivaju na bojkot spomenute benzinske crpke.

Nastradali mladić očigledno je ozbiljno shvatio prijavu za posao, ali radnik na pumpi nije, te je sve vrijeme snimao, a uz to ga i ismijavao postavljajući mu “provokativna” pitanja.

Zadnje što je mladić rekao je: “Ne mogu ja ovo izdržati”.

Mladena otac našao u pušnici, majka nije slutila šta se dogodilo

Mladena Dulića (22) mladića iz Laktaša koji je digao ruku na sebe zbog ismijavanja na društvenim mrežama pronašao je otac nakon što se vratio s posla, saznaje Srpskainfo.

Otac se biciklom vratio kući i vidio da su vrata od pušnice otvorena, ali u prvi mah nije posumnjao ništa. Ubrzo je primjetio da su ispred pušnice prevrnute ljestve i tada je uslijedio šok.

Otac je ugledao sina u pušnici i odmah ga uhvatio za noge pokušavajući ga tako spasiti.

– Majka je u tom trenutku bila u kući i kada je čula jauke supruga došla je u pušnicu i svjedočila najtežoj tragediji koja jednu majku može zadesiti – ispričao je sugovornik Srpskainfo.

Intervju za posao koji je sve bio osim toga, odigrao se prije dva dana u Jakupovcima kod Laktaša. Tragedija se dogodila jučer u popodnevnim satima.

Mladić je sa roditeljima živio u obiteljskoj kući u Laktašima.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?