U Njemačkoj ubijen Stjepan Jerković iz BiH

Mladi Hrvat koji je u nedjelju likvidiran u Minhenu je 25-godišnji Stjepan Jerković s adresom u Omišu gdje mu žive roditelji koji su porijeklom iz Zenice u BiH.

Kako je za “Fenix-magazin” kazao Marko Ešegović, Stjepan je neko vrijeme igrao za nogometni klub Münchner Kickers, ali posljednju godinu dana nije bio aktivan.

“Stjepan je igrao kod nas u Münchner Kickersu, zadnju godinu dana nije bio aktivan, ali je ostao član. Svi smo šokirani ovime što se dogodilo. Taj mladić je bio dobar, uvijek nasmijan, spreman pomoći. U Munchen je došao prije pet ili šest godina iz Omiša gdje mu obitelj ima kuću. U Omišu su mu otac i majka. Stjepan ima još sestru. U Munchenu je radio u BMW-u. Uvijek je bio pozitivan, nasmijavao sve u društvu, jednostavno je uvijek bio za šalu”, govori Marko Ešegović.

Ešegović kaže kako ne zna puno o društvu u kojem je bio Stjepan kobne večeri.

“Ne znamo puno niti o tom mladiću iz BiH koji ga je ubio, ali Bild je objavio njegovu fotografiju. Visok je dva metra i jako je krupan. Mladići su se vjerovatno uplašili pa su pobjegli”, misli Marko Ešegović s kojim je Stjepan igrao u nogometnom klubu Münchner Kickers.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?