Sonu i Chilwellu upitan nastup na SP-u

Napadaču Tottenhama Koreancu Sonu Heung-Minu i veznjaku Chelsea Englezu Benu Chilwellu prijeti izostanak sa Svjetskog prvenstva zbog ozljeda koje su zadobili u susretima Lige prvaka.

Son je u prvom poluvremenu susreta protiv Marseillea prilikom sudara s Chancelom Mbembom zadobio prijelom lica zbog čega mora na operaciju.

– Heung-Min Son bit će podvrgnut operaciji stabilizacije prijeloma oko lijevog oka. Nakon operacije, Son će započeti rehabilitaciju s našim medicinskim osobljem, objavio je Tottenham u srijedu.

Spursi nisu objavili koliko će dugo Son izbivati s terena, no njegovo sudjelovanje na skorašnjem World Cupu bi moglo biti upitno. Njegov izostanak bio bi veliki hendikep za korejsku vrstu koja će na SP-u igrati u skupini s Portugalom, Ganom i Urugvajem.

Napadač Tottenhama je u korejskom dresu u 104 susreta zabio 35 golova.

Nastup na SP-u upitan je i veznjaku Chelsea Benu Chilwellu koji se ozlijedio u sudačkoj nadoknadi utakmice protiv Dinama. Chilwell se nakon sprinta uhvatio za stražnji dio lijevog bedra, pao na tlo prije nego što su mu je pomoglo medicinsko osoblje londonskog sastava.

– Ne izgleda pozitivno. Morat ćemo obaviti pregled i vidjeti što je to, rekao je menadžer Bluesa Graham Potter za BT Sport.

Bivši engleski izbornik Glenn Hoddle, koji je vodio momčad na Svjetskom prvenstvu 1998. u Francuskoj, rekao je da sumnja da će se Chilwell oporaviti na vrijeme.

– Užasno mi, suosjećam s njim. Izgleda gadno, rekao je.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?