Meksiko na SP ide bez ponajboljeg igrača

Meksički nogometni savez u utorak je i definitivno potvrdio kako će ta reprezentacija na skorašnjem Svjetskom prvenstvu kojem je domaćin Katar biti bez jednog od najboljih igrača, Jesusa Manuela Corone, piše hrt.hr.

Tijekom kolovoza 29-godišnji Corona se teže ozlijedio na treningu Seville. Nastradao mu je lijevi gležanj, koji je tom prilikom slomljen, a nogometaš je podvrgnut operaciji. Već tada je naznačeno kako su male šanse da se Corona oporavi do početka Svjetskog prvenstva, ali u meksičkoj reprezentaciji su se nadali povoljnom ishodu, koji se na kraju nije dogodio.

Meksički izbornik Gerardo Martino je na širi popis od 31 igrača stavio Coronu želeći mu time dati maksimalno vremena za rehabilitaciju. No, nakon što je meksička liječnička služba obavila posljednje pretrage ipak je utvrđeno da Corona nikako ne može biti spreman za Svjetsko prvenstvo te da bi povratak na terene u tom terminu bio preuranjen.

Bit će to veliki hendikep za Meksiko, jer je nogometaš koji je postigao 10 pogodaka u 71 nastupu za nacionalnu vrstu u posljednje vrijeme bio stožerni igrač momčadi.

Na Svjetskom prvenstvu Meksiko će igrati u skupini C, a suparnici će biti Argentina, Poljska i Saudijska Arabija.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?