Nestali, Splićanka Tina Smoljo i Tonino Raić: Pretpostavlja se  da se dvoje nestalih dobro poznaje

Splićanka Tina Smoljo krenula je nedavno u Nizozemsku, a zatim joj se izgubio svaki trag. Riječ je o 22-godišnjoj djevojci, visokoj 165 cm. Njezin nestanak vodi se u PU splitsko-dalmatinskoj, a kao datum nestanka navodi se 6. studenoga.

Na društvenim mrežama moli se sve koji nešto znaju o djevojci da se jave. U toj objavi stoji da je posljednji put viđena na graničnom prijelazu u Sloveniji u crnom BMW-u splitskih registarskih oznaka i da je bila na putu za Nizozemsku.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]”, stoji na stranici Nestali.hr.

Traži se i Tonino Raić, mladić visok između 175 i 180 centimetara i srednje tjelesne građe.  U trenutku nestanka bio je odjeven u crni donji dio trenirke te crno-crvenu majicu, a ima smeđu kosu i smeđe oči. Njegova obitelj je na društvenim mrežama objavila kako je i on bio na putu za Nizozemsku kao i da vozi crni BMW pa je za pretpostaviti da se dvoje nestalih dobro poznaje, piše Slobodna Dalmacija. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?