Policija kod Širokobriježanina pronašla drogu i oružje, osumnjičeni u bijegu

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici OKP-a PU Široki Brijeg i Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH su dana 12.11.2022. godine po Naredbi Općinskog suda u Širokom Brijegu, izvršili pretragu obiteljske kuće, okućnice,  pratećih objekata i vozila koje koristi osoba I.M.(32) iz mjesta Biograci, Široki Brijeg, piše pogled.ba.

Prilikom pretrage pronađena je i izuzeta zeljasta biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa Marihuana, više komada vaga za precizno mjerenje, više komada automatskog i lovačkog oružja, te streljiva različitog kalibra.

Imenovani I.M. je u bijegu, a po pronalasku istog biti će lišen slobode od strane policijskih službenika PU Široki Brijeg, te ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje da je isti počinio kazneno djelo iz čl.238 KZ F BiH Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i kazneno djelo iz čl.371 KZ F BiH Nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari.

Po kompletiranju predmeta protiv imenovanog I.M.(32) bit će upućeno izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenim gore navedenim kaznenim djelima.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?