Čačić: Željeli smo dobru “zimnicu”, Hajduk neće odustati

Dinamo je u posljednjem susretu 17. kola SuperSport HNL-a sa 7:2 deklasirao Rijeku na Rujevici, nanijevši joj jedna od najtežih domaćih poraza, piše hrt.hr.

 Trener Modrih Ante Čačić bio je zadovoljan.

– Zaslužili smo ovo, čestitam igračima, iza sebe imaju fantastičnu polusezonu. Do zadnjeg kola smo bili u igri za proljeće u Europi, a u prvenstvu su pokazali da su do kraja motivirani. Svaka im čast, zaslužili su dobar odmor za zahtjevno proljeće, rekao je trener Dinama i nastavio:

– Do kraja smo željeli igrati maksimalno ozbiljno, da skupimo što bolju zimnicu. Čak 30 utakmica u polusezoni je puno, ali smo pokazali gard prvaka. Zadnje dvije utakmice govore da smo u dobrom stanju.  Hajduk je naš vjerni pratitelj i oni se neće predati, a mi to i priželjkujemo. Igračima ću sad dati odmor od četiri tjedna, ali će dobiti poseban program da na početak priprema dođu što spremniji, rekao je Čačić.

Trener Rijeke Serse Cosmi rekao je:

–  Ružan poraz, ali nije to iznenađenje. Dinamo je moćan, u ovom trenutku jači od nas u svakom pogledu. U svojoj karijeri nikad još nisam primio sedam golova. Prije nekoliko dana imao sam turbulentnu pressicu na kojoj su me krivo interpretirali. Ne smatram da su ovi igrači toliko loši, trebaju nam neki drugi igrači, s drugim karakteristikama, da se onda i ti mladi razvijaju. Za Rijeku prvenstvo počinje s drugom polusezonom, smatra Cosmi.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?