Lewandowski: Messi je favorit za osvajanje SP-a, pa nisu izgubili 30 utakmica

Jedan od najboljih napadača današnjice Robert Lewandowski dao je veliki intervju za španjolsku Marcu. Govorio je Poljak o brojnim temama, a dao je i zanimljive prognoze za Svjetsko prvenstvo, piše hrt.hr.

Igrate s Argentinom u grupnoj fazi, jesu li oni favoriti za otići do kraja?

– Da, Argentina s Messijem je favorit za osvojiti SP. Pa oni nisu izgubili zadnjih 30 utakmica, igraju dobro i stvarno se vidi da su dobra ekipa. Imaju plan i prate ga kao grupa, rekao je Lewandowski, a zatim se osvrnuo na frazu da nogomet Messiju duguje naslov svjetskog prvaka: 

– Ako gledamo zadnjih 10, 15 godina, onda su dvije glavne figure Messi i Ronaldo. Uvijek kada razmišljaš tko najviše zaslužuje da postane prvak svijeta, uvijek ti njihova imena prvo iskoče. Oni su legende, ali ovo je nogomet i nikad ne možeš reći tko će osvojiti jer je ovo dramatična i nepredvidiva igra. Messi sanja da osvoji SP i to je veliki izazov za njega, ali nikad ne znaš što se može dogoditi. 

Njegova Poljska će u grupnoj fazi igrati protiv Meksika, Saudijske Arabije i Argentine, a zanimljivo Poljak još nije postigao gol na svjetskim prvenstvima:

– Koliko ću golova zabiti? Pa to ovisi koliko prilika budem imao. Za mene je važnije što ćemo mi kao momčad ostvariti. Ako mogu postizati golove i da nam ide dobro, to bi bilo super, poručio je Poljak. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?