Mladež HDZ-a Grude organizira večer sjećanja

Večer uoči obljetnice, paljenjem svijeća i molitvom ispred spomenika hrvatskim braniteljima na miran i dostojanstven način odat ćemo počast žrtvama.., pišu grude.com

U četvrtak, 17. studenog 2022. godine s početkom u 17:30 sati u Parku hrvatskih velikana u Grudama u organizaciji Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Grude obilježit će se „Večer sjećanja“ u povodu 31. obljetnice Hrvatske zajednice Herceg Bosne, kao i sjećanja na žrtvu Grada heroja Vukovara u Domovinskom ratu.

Večer uoči obljetnice, paljenjem svijeća i molitvom ispred spomenika hrvatskim braniteljima na miran i dostojanstven način odat ćemo počast žrtvama Vukovara i Škabrnje, kao i svim poginulim u Domovinskom ratu.

Uz obilježavanje pada grada Heroja obilježit ćemo i 31. obljetnicu uspostave Hrvatske zajednice Herceg Bosne i početak organizacije hrvatskoga naroda za opstojnost i slobodu za vrijeme Domovinskog rata.

Pozivamo sve žitelje općine Grude da nam se pridruže i zajednički na miran i dostojanstven način obilježimo „Večer sjećanja“.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?