Namjerno otišao u zatvor i ubio 70-godišnjaka koji mu je silovao sestru

Shane Goldsby iz Velike Britanije počinio je zločin namjerno, samo da bi završio u zatvorskoj ćeliji i to zbog jednog čovjeka, piše Nova.rs.

Ukrao je policijski automobil i potukao se s policajcima, nakon čega je uspio doći do zatvora u kojem je bio Robert Munger (70).

Goldsje nasmrt pretukao cimera, a ovaj incident koji je šokirao mnoge dogodio se prošle godine. Čuvari su potom upali u ćeliju i pronašli Goldsbyja s nožem u ruci.

“Smeće je mrtvo”, rekao je nakon čega je odveden u samicu. No, obrat je uslijedio kada su svi saznali zašto je ubio svog cimera.

“Nije mogao prijeći preko činjenice da mu je mlađa sestra silovana prije sedam godina.” Nakon što je tek ove godine saznao da iza tog i još sedam silovanja stoji Robert Munger koji je u zatvoru, gledao je kako zna i umije da uđe u taj zatvor i ubije ga.

Znao je da nakon tog ubojstva neće još dugo izaći iz zatvora, ali nije ga bilo briga. Kad smo ga odveli u samicu, samo je rekao kako je osvetio svoju sestru i kako ona sada može živjeti kako zaslužuje”, rekao je zatvorski čuvar priznavši da je i on zaplakao kada je čuo zašto je Munger ubijen.

Goldsse ispričao Mungerovoj obitelji na suđenju za ubojstvo.

“Mogu zamisliti kako se svi sada osjećate i koliko me mrzite. Razumijem vas i ispričavam se svima. Jako mi je žao što ste ga izgubili. No, uništio je život djevojci koja više ne smije van. Nisam mogao prijeći preko toga. Odrastao sam uz nju, on je svojim monstruoznim činom u njoj ubio svaku želju za osmijehom i radošću”, rekao je Goldsna suđenju, piše Nova.rs.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?