Vatreni nakon pobjede: Uvjeti su bili teški, nije bilo lako

Hrvatski reprezentativci istaknuli su teške uvjete nakon pobjede protiv Saudijske Arabije u Rijadu u posljednjoj pripremnoj utakmici za Svjetsko prvenstvo, piše hrt.hr.

Prvi je pred novinare stao Borna Barišić:

– Nije bilo lako, dobro je da smo pobijedili na kraju. Teški su bili uvjeti, dobro je da se pripremimo za Maroko i naviknemo na to. Međutim, nismo dobro izgledali, bili su teški uvjeti, no najvažnije je da smo pobijedili, kazao je Barišić pa dodao:

– Nema nikakvih ozljeda, mislim da će i Erlić biti dobro. Poslužila je utakmica za određene stvari, da se privikenmo na teške uvjete. Najvažnije da se nitko nije ozlijedio i da smo pobijedili zbog samopouzdanja.

Dominik Livaković imao je posla na vratima, ali nije dozvolio nijedan da uđe u mrežu iako su Saudijci bili blizu.

– Bili su teški uvjeti, ali znamo da nas to čeka i za tjedan dana. Najbitnija je pobjeda, atmosfera je odlična. Bila je dobra priprema za Maroko, oni su odigrali jako dobru utakmicu, a kad je popustila vrućina, svima nam je bilo lakše drugo poluvrijeme. Najbitnije je da nema ozljeda, rekao je Livaković.

Lovro Majer je, kao i dvojica prije njega, istaknuo teške uvjete i vrućinu.

– Teški uvjeti, pogotovo prvo poluvrijeme se nije moglo disati. Ali dobro će nam to doći kao priprema za Katar, iako smatram da neće biti tako vruće, već će biti normalniji uvjeti, rekao je Majer.

U prvoj utakmici Svjetskog prvenstva Hrvatska će igrati protiv Maroka.

– Saudijska Arabija je jako dobra ekipa, Maroko im je sličan po nekim karakteristikama, neće biti lako, ali mislim da smo spremni za to, zaključio je hrvatski veznjak. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?