Modrić u društvu nogometnih velikana

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić našao se među velikanima Svjetskog prvenstva u Kataru čiji posteri krase nebodere u središtu Dohe.

Najbolji igrač prošlog World Cupa u Rusiji i kapetan “Vatrenih” osvanuo je na jednom od nebodera u West Bayu, poslovnoj zoni u kojoj se nalaze neboderi s potpisom nekih od najvećih svjetskih arhitekata, piše hrt.hr.

Modrić se našao u društvu brazilskog majstora Neymara, njemačkog vratara Manuela Neuera, senegalskog napadača Sadija Manea i korejskog napadača Son Heung-Mina. Među odabranima su i urugvajski napadač Luis Suarez, velški napadač Gareth Bale, nizozemski branič Virgil van Dijk, engleski napadač Harry Kane, poljski napadač Robert Lewandowski

Njihove gigantske slike, a Modrićeve je autor fotoreporter Pixsella Igor Kralj,  atraktivan su prizor za sve prolaznike, a neboderi su ukrašeni i simbolima Svjetskog prvenstva, kao i zastavama sudionika svjetskog prvenstva.

Zastave zemalja sudionica u obliku nogometnih lopti mogu se vidjeti i duž Cornichea, sedam kilometara dugačke šetnice duž zaljeva. Ukrašene su i stanice metroa, javni prijevoz, uključujući autobuse i podzemnu željeznicu…

Posljednja tri dana navijači su se u Aspire Parku mogli i fotografirati s pokalom koji je “Vatrenima” izmaknuo iz ruke prije četiri godine. Redovi su bili ogromni i satima se čekalo na fotografiju za uspomenu.

Ukupno je FIFA-in trofej prije dolaska u Dohu posjetio 51 zemlju, a 18. prosinca podignut će ga kapetan novih svjetskih prvaka.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?