Beograd: Menadžer Gorana Bregovića pištoljem prijetio susjedima

U zgradi na beogradskom Dedinju odvijala se prava drama. Naime, Adis Gojak, menadžer Gorana Bregovića, koji je nekad vodio i karijeru Zdravka Čolića, navodno je potegao pištolj na svoje prve susjede, piše Luftika.rs.

Prema tvrdnjama ljudi koji su ga prijavili policiji, Gojaka su uznemirili zvukovi bušenja u zgradi zbog postavljanja videonadzora, koji su dolazili iz podruma, koji je inače u zajedničkom vlasništvu.

Radnika je angažirao Gojakov susjed, koji je vlasnik dvije trećine zgrade.

Tim povodom oglasio se Gradimir Dražić, koji je detaljno opisao nemili događaj.

– Došao mi je na vrata s oružjem. Kod mene je radio tip koji je postavljao kamere. No nažalost, radio je to u 23 sata navečer, bušio je te rupe, što je protiv kućnog reda, ali to nije razlog da nekome dolaziš s oružjem na vrata i tako rješavaš takve stvari – ustvrdio je Dražić.

Protiv Gojaka je podnio kaznenu prijavu, a prema njegovim riječima, oduzeo mu je oružje i streljivo.

– Brine me što ne bih želio da to prođe tiho i zataškano, imamo videozapise s tonom, njegova upozorenja. To je ponašanje iz devedesetih, mobing koji traje u kući u kojoj zajedno živimo od 2003. godine.

Ja sam vlasnik dvije trećine te zgrade, a on je u potkrovlju. Podnijeli smo kaznenu prijavu, pozvali smo policiju, oduzeta su mu dva pištolja i streljivo, tako nam je rečeno – rekao je srpskim medijima Gradimir Dražić i dodao:

– To je filmska priča, drama. Momak postavlja kamere, a ovaj silazi bijesan, napada ga, bez upozorenja, psuje ga, ganja ga, daje mu pet minuta! Dotrčao je do mene, naravno da sam čuo sve te zvukove, naravno da se čulo, naravno da je bilo glasno…

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?