Pobjeda Tomislava i 3 bitna boda za kraj polusezone

U okviru 15. kola Prve lige Federacije BiH ekipa HNK Tomislava je ostvarila pobjedu protiv TOŠK Tešnja rezultatom 2-1, piše tomislavcity.com.

Od samog početka domaća ekipa je bila ta koja je diktirala tempo i nametnula svoj ritam igre. U prvom poluvremenu igrači Tomislava su imali dvije izgledne šanse preko Banovića i Šiške, ali realizacija u provm poluvremenu nije bila na razini. Koliko je Vraneševića momčad izgledala dominantno govori činjenica da gosti nisu uputili niti jedan udarac prema vratima domaćina.

Drugo poluvrijeme TOŠK kreće malo ofanzivnije što im se na koncu isplaćuje. Samir Selimović u 52. minuti udarcem s 20 metara dovodi svoju ekipu u vodstvo. Igrači Tomislava nakon primljenog pogotka krenuli su još jače i agresivnije, nizala se prilika za prilikom, ali realizacija je izostala. Sve do 74. minute kad se u šesnaest metara najbolje snalazi Nikola Šiško i poentira za poravnanje.

U trenutku kada je sve izgledalo da će doći do podjele bodova, u 92. minuti Petar Banović svojim 9. pogotkom donosi ekipi tri vrijedna i zaslužena boda.

Ekipa Tomislava ovom pobjedom skočila je na deveto mjesto prvenstvene ljestvice s 19 osvojenih bodova.

Tom utakmicom spuštena je zavjesa na prvu polusezonu Prve lige Federacije BiH, te igrači Tomislava idu na zaslužen odmor. Jasno je da ćemo u sljedećoj polusezoni očekivati još bolji i ambiciozniji Tomislav.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?