Ukrala teretno vozilo, pa bježeći s djetetom i bez dozvole, udarila u policijsko

Centar za socijalnu skrb preuzeo je daljnju brigu za maloljetnika s kojim se u noći na subotu u Slavonskom Brodu, iako nema položen vozački ispit, teretnim vozilom odvezla 18-godišnjakinja te bježeći udarila u ono policijsko, no nije bilo ozlijeđenih, javlja.hrt.hr.

Brodsko-posavska policija objavila je u ponedjeljak kako za kazneno djelo neovlaštene uporabe pokretne stvari sumnjiči 18-godišnjakinju koja je na parkiralištu ušla u nezaključano teretno vozilo 24-godišnjeg vlasnika, te se pronašavši ključ odvezla u nepoznatom smjeru.

Policajci su ju oko 1 sat u noći pokušali zaustaviti, no ona je nastavila vožnju te udarila u njihov službeni automobil.

Utvrdili su da nema položen vozački ispit, vozila je bez svjetala te pod utjecajem alkohola (0,55 promila), a u vozilu se nalazio i maloljetnik o kojemu su daljnju skrb preuzeli djelatnici Centra za socijalnu skrb.

Policija protiv 18-godišnkjakinje podnosi kaznenu prijavu zbog neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, slavonskobrodskom tužiteljstvu dostavlja optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te nastavlja kriminalističko istraživanje.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?