Viki Ivanović dao svoju prognozu: Hrvatska će biti prva u skupini!

Stručni komentator Viki Ivanović, prognozirao je koje reprezentacije prolaze skupine. Viki je trenutno u Kataru, a za prognoze smo ga uhvatili prije leta ekipe naših novinara u Dohu. Vikijevu prognozu možete pogledati i na našem TikToku, Instagramu i na Facebooku, prenosi hrt.hr.

Uzeo je u ruke ploču i marker i ispisao favorite. 

U skupini A odabrao je Nizozemsku, kojoj je dao prednost pred Katarom, Ekvadorom i Senegalom. Za skupinu B nije dvojio i brzo je ispisao ime Engleske, a ne Irana, Walesa i Sjedinjenih Američkih Država. Nakon prve dvije skupine, red je stigao na skupinu C gdje je za svoje favorite odabrao Argentinu koja je u skupini sa Saudijskom Arabijom, Meksikom i Poljskom.

Francuska je Vikijev favorit u skupini D u kojoj se, osim Pijetlova, nalaze i Australija, Danska i Tunis. Predviđa da će pobjedu u skupini E odnijeti Španjolska, a ne Kostarika, Njemačka i Japan. 

Hrvatska je Vikijev apsolutni favorit u skupini F u kojoj, osim Vatrenih, se natječu i Belgija, Kanada i Maroko. U skupinu G igraju Brazil, Srbija, Švicarska i Kamerun. Njegovi pobjednici ovdje su Brazilci.

Viki Ivanović je predvidio da će posljednju grupu, skupinu H proći Urugvaj, a ne Portugal, Gana i Južna Koreja. 

Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru je službeno je počelo u nedjelju. Utakmicu su službeno otvorili domaćin Katar i Ekvador. Pratite sve utakmice Svjetskog prvenstva na HRT2, na platformi HRTi i na svim društvenim mrežama.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?