Šakama mu izbio zube pa ga motornom pilom isjekao po vratu i ramenu

Županijsko tužiteljstvo Zeničko-dobojske županije podiglo je optužnicu protiv Azmira Hadžića (38) iz Zavidovića zbog krivičnog djela teška tjelesna ozljeda iz člana 172. stav 1. KZ F BiH. Optužnicu je u cijelosti 16. studenoga potvrdio sudac za prethodno saslušanje Općinskog suda u Zavidovićima, priopćeno je iz Tužiteljstva ZDŽ, prenosi pogled.ba.

Muškarac od udaraca pao na tlo
Hadžić koji je ranije osuđivan, tereti se za događaj od 17. prosinca 2021. godine. Optuženi je u ugostiteljskom objektu oko 21:50 sati, nakon verbalnog konflikta fizički nasrnuo na S. I. kojem je zadao više udarac šakama u predjelu glave i tijela.

Nakon što je S. I. izašao iz objekta, optuženi je krenuo za njim, te ga ponovo napao na parkingu, zadajući mu udarce po glavi i tijelu, uslijed kojih je S. I. pao na tlo.

Nakon toga je Hadžić iz parkiranog automobila uzeo motornu pilu i sa nožem neupaljene pile zadao oštećenom udarac u predjelu ramena i vrata, svjestan da ga na taj način može teško tjelesno ozlijediti.

– Tako je oštećenom S.I. nanio tešku tjelesnu povredu u vidu: traumatski prelom krune do krojena drugog sjekutića u gornjoj vilici desno, traumatska ekstrakcija desnog očnjaka, razdernonagnječnu ranu desne strane vrata, razdernonagnječnu ranu u dijelu desnog ramena, ogrebotina u dijelu desnog ramena, rezna rana u dijelu vrata i oguljotina kože brade- navedeno je u optužnici.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?