Bjelica: “Ništa osim efikasnosti nismo vidjeli od Nizozemske”

Neriješeni rezultat u dvoboju Nizozemske i Ekvadora, momčadi su slavile u prvom kolu, ostavlja oba sastava u jako dobroj situaciji uoči trećeg kola dvoboja po skupinama na Svjetskom prvenstvu, piše hrt.hr.

– Nizozemci su ovo baš odradili. Njihovi navijači nisu bili pretjerano oduševljeni, kao što ni mi nismo oduševljeni njima. Dvije utakmice, četiri šuta u okvir i tri gola. Vrlo su efektivni, no sve ostalo je za zaborav. Ekvador je s druge strane imao čak 14 udaraca na gol. Enner Valencia daje Ekvadoru baš jednu drugu dimenziju, nadamo se da neće biti teža ozljeda, prošetao je nakon utakmice i vjerujem da nije strašno, rekao je Bjelica, prokomentiravši i oba pogotka u današnjem ogledu:

– Vrlo slična dva pogotka, osvojena lopta u zadnjoj trećini protivnika, brza tranzicija, dobar šut izvan 16 metara i gol. Sličan je zabio i Ekvador u nastavku, ali to je bilo sve, ništa drugo od Nizozemske nismo vidjeli. Premalo ambicioznosti i ubacivanja bekova u igri Nizozemske sam vidio. Je li razlog izostanak Depayja, to ne znam, ali jedna momčad poput Nizozemske ne bi tako jako trebala osjetiti izostanak jednog igrača.

– Moram pohvaliti pomoćnog suca, jer u prvom poluvremenu je opravdano poništen jedan gol, što je baš teško bilo za vidjeti. Oba suca su jako dobro reagirala u situacijama s pet centimetara, dodao je HTV-ov stručni sukomentator. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?