Neymar će propustiti dvoboj sa Švicarcima

Brazil će protiv Švicarske igrati bez Neymara, koji je u četvrtak pretrpio ozljedu desnog gležnja, objavila je u petak liječnička služba brazilske reprezentacije. Liječnik Rodrigo Lasmar je obznanio da su Neymaru ozlijeđeni ligamenti u skočnom zglobu, a otkrio je da je sličnu ozljedu u dvoboju protiv Srbije pretrpio i Danilo, piše hrt.hr.

– Tu dvojicu igrača nećemo imati na raspolaganju za sljedeću utakmicu, ali oni nastavljaju s procesom oporavka s ciljem da budu spremni za nastavak natjecanja, objavio je dr. Lasmar u video poruci koju je objavio Brazilski nogometni savez.

Brazilski sportski dnevnik Globo Esporte objavio je da je obojici igrača ugrožen nastup u prvoj fazi natjecanja te da bi se mogli ponovno priključiti momčadi tek u osmini finala.

Neymar je u četvrtak šepajući napustio travnjak stadiona Lusail, a svijet su obišle fotografije njegovog natečenog skočnog zgloba.

No, brazilski izbornik je već na konferenciji za medije nakon utakmice poručio da za Neymara Svjetsko prvenstvo nije završeno.

– Uvjereni smo da će Neymar ponovno igrati na ovom Svjetskom prvenstvu, samouvjereno je izjavio Tite.

Brazil će u ponedjeljak, 28. studenoga (17.00), igrati protiv Švicarske, a u posljednjem dvoboju grupne faze Brazilce u petak, 2. prosinca, čeka okršaj s Kameruncima.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?