Jeličić o nepravedno kritiziranom trojcu: Mačevi su već bili isukani

Nakon hrvatske pobjede 4:1 nad Kanadom Joško Jeličić i Zoran Zekić analizirali su dvoboj. Jeličić je istaknuo trojicu Vatrenih koji su, po njemu, nepravedno osporavani, a danas su odigrali izvrsno, piše hrt.hr.

– Ne možemo reći da je bilo lako, ali su stvari došle na svoje. Naša ekipa je niz puta pokazala da bude ono što jest kad je najteže. Razvidna je razlika u kvaliteti između ove dvije momčadi, i na individualnoj i na momčadskoj razini, i to smo pokazali na najbolji mogući način. Posebno ću se osvrnuti na trojicu igrača koji su često osporavani, vjerojatno su i danas nakon prvih 10-15 minuta bili isukani mačevi i pripremani tekstovi, rekao je Jeličić i nastavio:

–  Prvi je Josip Juranović. Uvijek sam govorio da je momčad iznad svega, uz ove senatore momčad može kompenzirati bilo kakav individualni propust. Toliko smo kvalitetni i dišemo kao jedan, pjesma i zagrljaji na kraju govore koliko su oni jedno tijelo i jedna duša. Znači, Juranović nije krivac za prvi zgoditak, ako ćemo već tražiti krivca u večerašnjoj fešti, to je bio Joško Gvardiol, koji nije izašao na Larina nego se povukao. Da je ušao u duel, skočio ili napravio prekršaj… A Joško vrijedi milijardu, vrijedit će i više, on je budućnost hrvatskog nogometa, kaže Jeličić i kreće dalje:

– Drugi je Mateo Kovačić. Prozivao sam ga i ja često, s obzirom na njegov potencijal, ali večeras smo vidjeli što je u njegovim nogama.

– Treći je Andrej Kramarić. Svi ga osporavaju. Ovaj lažnjak Milleru, to primanje i završnica, dva gola, koliko je radio za momčad, taj je momak toliko neopravdano osporavan, strašno mi je drago da je ovako odigrao, zaključio je Jeličić.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?