Pri kraju istraga oko ubojstva policajaca

Istraga za ubojstvo dvojice policajaca u Sarajevu od kojih je jedan rodbinski vezan za Hercegovinu s obzirom da mu je majka iz općine Grude, nalazi se u završnoj fazi, a tužiteljska odluka u ovom predmetu očekuje se vrlo brzo.

Potvrđeno je ovo za portal Faktor i u sarajevskom Županijskom tužiteljstvu, koje vodi istragu ovog predmeta otkako su policajci Adis Šehović i Davor Vujinović ubijeni kada su patrolirajući Alipašinim Poljem u Geteovoj ulici zatekli i iznenadili kradljivce dok su pokušavali ukrasti parkirani “golf”, a koji su zapucali na njih.

Faktor iz izvora bliskih istrazi neslužbeno saznaje kako je dosadašnja istraga u ovom predmetu rezultirala prikupljanjem dovoljnim brojem dokaza potrebnih za podizanje optužnice protiv (zasad) trojice osumnjičenih, a isti portal piše kako je javnosti poznato da se za ubojstvo policajaca sumnjiče Aleksandar Macan, Sava Marinković i Marko Trifković Žižan, svi iz Istočnog Sarajeva.

Avaz je ranije pisao kako je Aleksandar Macan je u svom iskazu Tužiteljstvu, rekao da je Sava pucao u policajce, a da su on i Marko Trifković Žižan krali vozilo.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?