Šapit: Očekujem da će Kanada biti ozbiljan suparnik Maroku

U emisiju Qatara javio se nakon hrvatske pobjede 4:1 protiv Kanade Marko Šapit, piše hrt.hr.

– Tamo gdje su se kvadratići sakrili i gdje slave, kamere ovdje ne smiju. Ovdje u Dohi veselje nije na dohvat ruke, no ne sumnjam da navijači slave na pravi način, rekao je Šapit o nedostatku navijačkih “kockica” oko njega tijekom javljanja u emisiju i nastavio:

– S naše komentatorske pozicije činilo se da je ipak više naših navijača nego u prvoj utakmici. Bilo je puno kanadskih Hrvata. Osjetila je to momčad na terenu, u jednom trenutku je Perišić tražio malo podrške kad je Hrvatska već vodila s 3:1. Najvažnije je da su mladići na travnjaku odradili fantastičan posao, malo su nas šokirali na početku, ali nakon toga bila je to sjajna utakmica, s puno lijepih detalja, dva gola Kramarića, dvije asistencije Perišića. Pa onda i gol igrača iz HNL-a, jedan puni paket, pobjeda jedna slatka koja će dati još veći zalet za utakmicu protiv Belgijanaca.

Kakve su reakcije u kanadskom taboru?

– Oni će naći utjehu u tome da su zabili prvi gol na SP-u. Njima je ovo svojevrsni bonus, jer oni očekuju vrhunac za četiri godine, kad će biti domaćini SP-a. Naši su na Herdmanovu izjavu reagirali na pravi način, kao što je rekao Perišić jučer “nema nekih komentara nego čekamo utakmicu”. Očekujem da će oni biti ozbiljan suparnik Maroku i mislim da će nakon prvog pogotka protiv Maroka tražiti i prvu pobjedu na svjetskim smotrama, smatra Šapit.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?