Međugorje u posljednjim trenucima došlo do pobjede nad Radničkim

U subotu je u Čitluku odigrana zanimljiva utakmica 10. kola Prve lige Federacije – skupina Jug u kojoj je HRK Međugorje svladao RK Radnički rezultatom 30:29. Odlučujući pogodak u posljednjim trenucima utakmice postigao je Igor Knezović, piše citluk.ba.

Većim dijelom utakmica je bila rezultatski izjednačena i momčadi su se izmjenjivale u vodstvu, a gostujuća momčad sredinom drugog poluvremena imala je četiri pogotka prednosti. Ipak, domaća momčad smogla je snage za povratak u utakmicu, a na kraju i za pobjedu pogotkom Igora Knezovića.

Knezović je svoj jedanaesti pogodak postigao u posljednjim sekundama utakmice i bio je prvi strijelac Međugorja. Osam pogodaka u posljednjoj utakmici prvog dijela sezona na domaćem parketu za Međugorje je postigao Gabrijel Šunjić, dok je najraspoloženiji u redovima Radničkog bio Amer Šahinović sa dvanaest postignutih pogodaka.

HRK Međugorje: Tadić 1, Stojić 3, Šunjić 8, Knezović 11, Vučić 1, Martinović 1, M. Rozić, Galić 2, Ćorić, Paponja 2, Pehar, Božić, Petrović, P. Rozić, Planinić, Ostojić 2. Trener: Luka Barbarić.

RK Radnički: Kostić 1, Hukić 6, Helač, Bešlija, Muratspahić 2, Borčak, Agović 1, Šahinović 12, Krašić, Barlov 2, Hadžić 1, Sirčić 1, Džemidžić 3, Selimbegović. Trener: Haris Fidahić.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?