Deschamps: Sada kreće sasvim drugo natjecanje

U dvoboju zadnjeg, 3. kola skupine D SP-a u Al Rayyanu su nogometaši Tunisa slavili protiv Francuske s 1-0 (0-0), ali im to nije bilo dovoljno za prolaz, piše hrt.hr.

Jedini strijelac za Tunis, Wahbi Khazri, bio je ponosan zbog pobjede i zaželio Francuzima da odu do kraja.

– Sretni smo večeras, imali smo dobru utakmicu, pokazali dobre stvari i imali smo pravu timsku igru. Postoji razočaranje što se nismo kvalificirali unatoč četiri boda, no možemo to kriviti sami sebe nakon poraza od Australije. Ali sretan sam što sam tunižanski narod učinio ponosnim. Nije Francuska igrala u rezervnoj postavi, ispred nas su bili igrači visoke klase. Dolazim iz malog sela na Korzici i želim Francuzima da odu do kraja. Budu li igrali kao u prva dva susreta, rekao je reprezentativac Tunisa.

Didier Deschamps, izbornik Francuske, smatra da im gol za izjednačenje nije trebao biti poništen.

– Ne znam zašto je poništen gol za izjednačenje, sve je trajalo predugo. Mislim da nismo zaslužili poraz jer imali smo puno bolji završetak utakmice. Očito smo imali poteškoća, i zbog izbora koje sam napravio, ali ne možemo postići sve ciljeve u isto vrijeme. Imali smo dvije utakmice visokog intenziteta u četiri dana i zato sam pružio mogućnost gotovo svim igračima da budu na terenu. Sada ćemo se oporaviti od ovog poraza jer kreće sasvim drugo natjecanje.

Tunis svladao Francusku i oprostio se od SP-a

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?