SLUČAJ UBOJSTVA Tužiteljstvo Macanu nudi nagodbu

Istraga za ubojstvo dvojice policajaca u Sarajevu od kojih je jedan rodbinski vezan za Hercegovinu s obzirom da mu je majka iz općine Grude, još traje, a sarajevsko županijsko Tužiteljstvo prema podacima Oslobođenja, nudi nagodbu Aleksandru Macanu, jednom od osumnjičenih u ovom slučaju.

Podsjetimo, policajci Adis Šehović i Davor Vujinović ubijeni kada su patrolirajući Alipašinim Poljem u Geteovoj ulici zatekli i iznenadili kradljivce dok su pokušavali ukrasti parkirani “golf”, a koji su zapucali na njih.

Jedan od osumnjičenih je Aleksandar Macan, a on bi danas trebao ići na razgovore u Tužiteljstvo.

„Moj branjenik će ići u Tužilaštvo kako bi čuo koja je to ponuda postupajućih tužiteljica. Da se razumijemo, on neće pristati na bilo šta, jer on nema veze sa ubojstvom, a za krađu bi mogao dobiti šest mjeseci zatvora. Sve informacije koje su poznate do sada, a odnose se na ovaj predmet, dao je Macan“, rekao je jučer za Oslobođenje odvjetnik Duško Tomić.

Osim Macana, u ovom slučaju se sumnjiče i Sava Marinković i Marko Trifković Žižan. Sva trojica se nalaze u pritvoru KPZ-a Sarajevo. U policajce je, prema dosadašnjim rezultatima, pucao Sava Marinković, ali sporno oružje ni do danas nije nađeno, pišu mediji.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?