Kane: Bit će nam teško protiv Francuske u četvrtfinalu

Nogometaši Engleske plasirali su se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva 3:0 (2:0) pobjedom protiv Senegala u susretu osmine finala igranom na stadionu Al Khor, piše hrt.hr.

Strijelci za europske doprvake bili su Jordan Henderson (38), Harry Kane (45+3) i Bukayo Saka (57).

– Kao napadaču, jedan od najboljih osjećaja koje možete iskusiti u nogometu je postizanje pogotka. Sretan sam što sam ‘otvorio račun’ ovdje i pomogao momčadi da pobijedi. Uspijevali smo pogađati iz različitih situacija što je važno za ostatak natjecanja. Mislim kako ovo nije bio lagan meč, pogotovo je teško bilo u prvih pola sata, ali pomogao nam je prvi gol jer smo nakon njega bili nemilosrdni u presingu. Protiv Francuske u četvrtfinalu će biti teško, to je branitelj naslova, ali na Svjetskom prvenstvu morate igrati protiv najboljih na svijetu. Imamo nekoliko dana za oporavak, rekao je engleski kapetan Harry Kane nakon utakmice.

Senegalski kapetan Kalidou Koulibaly bio je razočaran nakon ispadanja.

– Bio je ovo težak meč protiv jakog protivnika koji je bio i favorit. Šteta što smo primili tri gola iz protunapada. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, dali smo sve od sebe i na kraju ostavili dobar dojam. Ne zaboravite da smo imali dosta ozljeda u momčadi, rekao je Koulibaly.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?