Evo gdje danas možete pratiti utakmicu Hrvatska – Japan!

Prijenos utakmice osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru između reprezantacije Hrvatske i Japana od 16 sati možete pratiti na Drugom programu HTV-a, Drugom programu HR-a, preko multimedijske platforme HRTi kao i na našem portalu, piše hrt.hr.

Nogometne reprezentacije Hrvatske i Japana do sada su tri puta odmjerile snage međusobno i omjer je izjednačen. Svaka reprezentacija ima po pobjedu, uz jedan neodlučeni ishod.

Utakmicu na Al Janoub stadionu sudit će Marokanac s američkom putovnicom Ismail Elfath. Na ovom SP-u vodio je susret Brazila i Kameruna, te Gane i Portugala (2:3) nakon kojega je afrička momčad imala velikih prigovora na suđenje i dosuđeni kazneni udarac nad Cristianom Ronaldom.

U 20 sati na rasporedu je i ogled između Brazila i Južne Koreje koji također možete pratiti na Drugom programu HTV-a kao i preko platforme HRTi.

Među ostalim, na našem portalu donosimo najnovije vijesti o hrvatskoj reprezentaciji, dojmove igrača te prognoze iskusnih komentatora, kao i sve aktualnosti iz Katara, pripreme svih reprezentacija za nadolazeće utakmice i pregled najboljih trenutaka s terena.

Podsjetimo, svaki dan na Drugom programu HTV-a možete gledati utakmice sportskog spektakla, detalje i analize u emisiji Qatara, na Drugom programu Hrvatskog radija slušati sve o Prvenstvu uz sport i glazbu, a digitalno, na svim društvenim mrežama, portalu hrt.hr te HRTi aplikaciji.  

Osim što na HRTi platformi do 18. prosinca prenosimo sve utakmice Svjetskoga nogometnog prvenstva uživo, donosimo i dodatni ekskluzivni sadržaj s terena, poput treninga naše reprezentacije dan prije utakmice, izjava igrača te zabavnih sadržaja vezanih uz Svjetsko prvenstvo.  

Također, pratite nas i na Facebook stranici HRT Sport, Instagramu, TikTok-u, YouTube kanalu Hrvatska radiotelevizija te Twitteru HRT Sport.  

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?