Grad Ljubuški osigurao bogate poklone vrtićkoj djecu za Sv. Nikolu

Kao i svake godine na radost naših najmlađih sugrađana upriličeno je obilježavanje blagdana Svetog Nikole te svečana podjela darova djeci, piše ljportal.com

Posebno veličanstvenu priredbu, posvećenu Svetom Nikoli, zaštitnika djece, pomoraca, putnika i siromaha u prostorijama dječjih vrtića  kvalitetno i uspješno pripremili su i izveli učenici dramske sekcije Gimnazije Ljubuški.

Put sv. Nikole krenuo je iz Dječjeg vrtića Vitina, zatim je posjetio Dječjeg vrtića Pahuljica, Dječjem vrtiću Petar Pan, Dječji vrtić Oblačić, Dječji vrtić Ljubuški, Dječji vrtić Jelenko i Dječji vrtić Bubamara.

Djeca su uživala u prigodnom kratkom igrokazu sv. Nikole i nagradili ga pljeskom i pjesmom uz obećanje da će bit dobri, vrijedni i marljivi u vrtiću i kod kuće. Tako je na lijep način za ljubuške mlišane započeo prosinac – mjesec darivanja.

Susret učenika s Nikolom dio je manifestacije Advent u Ljubuškom, a nabavu darova za djecu prigodom blagdana svetoga Nikole osigurao Grada Ljubuški i Turistička zajednica Grada Ljubuškog.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?