Marca objavila najboljih 11 osmine finala, tu je i jedan Hrvat

Svjetsko prvenstvo u Kataru postaje sve napetije, pred nama je četvrtfinale, a među osam najboljih u cijelom svijetu je i Hrvatska. Upravo će Vatreni s Brazilom u petak otvoriti idući krug natjecanja, a uoči četvrtfinalnih okršaja ugledna španjolska Marca objavila je najboljih 11 iz osmine finala, piše hrt.hr.

Na listi se potpuno zasluženo nalazi i jedan Vatreni, riječ je o junaku iz dramatične utakmice s Japanom – Dominku Livakoviću

U formaciji 4-3-3 nalaze se Dumfries i Blind na bokovima, Thiago Silva i Pepe su centralni braniči. Vezni red predvodi čudesni Marokanac Amrabat, a tu su još Griezmann i Bellingham. U napadu su Messi, Goncalo Ramos i Mbappé

Marca je za MVP-a proglasila Goncala Ramosa, mladi Portugalac je sve oduševio kada je jučer kao zamjena postigao hat-trick protiv Švicarske i postao prvi igrač koji je to uspjelo u svom prvom nastupu od prve minute na SP-u još od Miroslava Klosea, koji je do tog podviga došao 2002. godine. 

Našeg Livakovića posebno su nahvalili, ističu kako će cijela Španjolska zapamtiti golmana Maroka i njegove obrane, ali Dominik je bio još bolji dan ranije: 

– Golman Dinama iz Zagreba je odveo Hrvatsku u četvrtfinale. Livaković je preuzeo palicu od Subašića i zaustavio udarce MinaminaMitome Yoshide. Već je ispisao povijest: Samo su Ricardo iz Portugala i Subašić uspjeli zaustaviti tri penala na raspucavanju, piše Marca. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?