Deni Jurić došao u Rijeku na posudbu iz Dinama

Nogometni klub Rijeka u petak je službeno obznanio kako je na Rujevicu stiglo novo pojačanje. U pitanju je 25-godišnji napadač Deni Jurić koji u Rijeku dolazi iz Dinama, piše hrt.hr.

Jurić je u Rijeku došao na posudbu do kraja sezone, s tim da će trenutačno osma momčad na prvoligaškoj ljestvici imati pravo otkupa ugovora. Samo dan ranije još je jedan nogometaš Dinama završio u Rijeci na posudbi. U pitanju je 21-godišnji Antonio Marin, inače član hrvatske U21 reprezentacije.

Puno je napadača proteklih sezona profitiralo u dresu Rijeke i nisam previše razmišljao kada je došao poziv. Vjerujem da će se uz novog trenera Rijeka u nastavku sezone boriti za izlazak u Europu, rekao je Jurić koji je u Dinamo došao 2021. godine nakon vrlo dobrih igara u Šibeniku. Prvi dio aktualne sezone Jurić je proveo u Gorici na posudbi gdje je u 12 prvenstvenih nastupa postigao samo jedan pogodak.

Dinamo je, pak, raskinuo ugovor s iskusnim 31-godišnjim obrambenim igračem Emirom Dilaverom koji bi također trebao nastaviti karijeru u Rijeci. No, ni jedan klub nije još službeno obznanio taj transfer.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?