Strava u gradu na Neretvi: Ispumpali mu želudac nakon što ga je žena pokušala ubiti apaurinima

Žena (43) pokušala je ubiti svog supruga (64) tako što mu je u šalicu s kavom koju je pio ubacila 10 tableta lijeka Apaurin od 10 mg. Učinila je to u subotu, 10. prosinca, oko 9 sati, u obiteljskom stanu u Metkoviću, prenose 24sata.

Ne znajući što se nalazi u šalici s kavom 64-godišnjak je popio napitak nakon čega mu je, uslijed djelovanja lijeka, pozlilo te je zatražio liječničku pomoć.

Muškarac je, kako doznajemo, osjećao slabost i prvu je pomoć potražio u Metkoviću nakon čega je hitno prebačen u dubrovačku opću bolnicu gdje su mu ispumpali želudac. Nakon ukazane liječničke pomoći pušten je na kućnu njegu.

Policija je i ranije nekoliko puta intervenila u ovoj obitelji zbog psihičkog i verbalnog nasilja, odnosno glasnih svađa, no nikada nije eskaliralo u fizički sukob. Tako među supružnicima nije zabilježeno nasilje, kao ni nasilje prema djeci.

Žena je u ponedjeljak navečer uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku, a tijekom utorka ujutro dovedena je pred suca istrage. Kako doznajemo, određen joj je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke.

Kako su izvijestili iz PU dubrovačko-neretvanske, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 43-godišnjakinja počinila kazneno djelo ubojstva u pokušaju.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?