Poraz Lokomotive u Podgorici

Rukometašice zagrebačke Lokomotive poražene su u 12. kolu Lige prvakinja u Podgorici od Budućnosti 18-25 (8-16), piše hrt.hr.

Lokomotiva je doživjela deseti poraz i ostala je zadnja s jednim bodom.

Kod domaće ekipe je Ivana Godeč postigla šest pogodaka, a vratarka Armelle Attingré sakupila 15 obrana, dok je kod Lokomotive Klara Birtić upisala četiri pogotka, a Lena Ivančok devet obrana.

– Utakmica koju smo prije svega izgubili vlastitim pogreškama u napadu, odnosno nevjerojatnom količinom promašenih ‘zicera’, a u prvom dijelu igre i nedisciplinom. Promašili smo i tri penala. Protiv suparnika kakva je Budućnost na takav način ne možeš ništa napraviti. Ono čime možemo biti zadovoljni je to što smo daleko bolje igrali u drugom poluvremenu, pa smo zabili 16 golova, a u prvom samo 9. Na realizaciji očito još moramo raditi. Jednom kad vam Budućnost napravi prednost, a igrate u Podgorici, onda morate iskoristiti baš svaku šansu. Ne mogu reći da sam pretjerano nezadovoljan. Nezadovoljan sam samo realizacijom i disciplinom jer smo tražili gustoću u obrani, da njihov pivot ne smije dobiti loptu, a mi smo dozvolili da pivot primi previše lopti i izbori previše isključenja, kazao je Nenad Šoštarić, trener Lokomotive.

e-hercegovina,com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?