Četiri osobe otele muškarca u Sarajevu pa uhićene na Palama

Jučer u prijepodnevnim satima, Policijska uprava Centar je zaprimila prijavu da je istog dana na području općine Centar, nepoznate osobe otele muškarca E. R. iz Sarajeva, o čemu je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽS.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a ŽS, radeći na dokumentiranju i rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, došli su do saznanja o četiri muške osobe koje se mogu dovesti u vezu s izvršenjem ovog djela, te su operativnim radom locirani na području Pala.

U suradnji s policijskim službenicima iz PU Istočno Sarajevo, osobe: J.B. (1987), M.K (1990), A.S. (1976) i A.F. (1987) – svi iz Sarajeva, su uhićeni.

Oko 23:50 sati policijski službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije KS su od policijskih službenika PS Pale MUP RS, preuzeli osobe koje su uhićene zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo otmice.

Istovremeno, policijski službenici su pronašli E. R. koji je saslušan u svojstvu svjedoka. Pod nadzorom postupajućeg tužitelja, policijski službenici nastavljaju rad na dokumentiranju navedenog krivičnog djela.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?