Psi napali i ubili ženu u londonskom predgrađu. Nitko zasad nije odgovarao

Zatvorena je kriminalistička istraga o smrti žene koju su ubili psi u Velikoj Britaniji. Žena (28), čiji identitet nije otkriven, šetala je nekoliko pasa u londonskom predgrađu Gravelly Hill kad je napadnuta 12. siječnja.

Osam pasa zatečeno je na mjestu događaja i bili su pritvoreni u policiji dok je trajala istraga. Nije podnesena nijedna kaznena prijava, rekla je policija, piše pogled.ba.

Dodali su da niti jedan pas nije bio zabranjene pasmine. Obdukcija preminule žene obavljena je prošli tjedan i sada se čeka da papirologiju o tome primi mrtvozornik iz Surreyja koji će pokrenuti istragu o smrti žene.

“Ovo je izuzetno teško vrijeme za nas”
Detektivka Josephine Horner kaže da je ovo tragičan incident u kojem je mlada žena izgubila život.

“Znam da je to izazvalo stvarnu zabrinutost na lokalnoj razini i zahvaljujem zajednici na strpljenju dok je trajala kriminalistička istraga. Ona je sada završena, a informacije koje smo prikupili proslijedit ćemo mrtvozorniku u Surreyju”, rekla je Horner.

Detektivka je dodala da se o psima brine privatna uzgajivačnica te da su vlasnici obaviješteni o ovome događaju.

Oglasila se i obitelj napadnute žene. “Ovo je izuzetno teško vrijeme za nas. Apeliramo na poštivanje naše privatnosti u vrijeme naše tuge”, kazali su.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?