Župa dubrovačka izložena krađama parfema, nakita i novca, ukraden i kompresor

Meta lopova u tri krađe na području Župe dubrovačke, najjužnijeg dijela hrvatskog akvatorija, u zadnjih desetak dana bili su parfemi iz trgovina te zlatni nakit i novac iz obiteljskih kuća, dok je kao najunosniji ‘ulov’ potvrđen oko tri tisuće eura vrijedan kompresor na zrak, piše hrt.hr.

Dubrovačko-neretvanska policija je priopćila kako su djelatnici Postaje granične policije Gruda jučer razriješili tri slučaja krađe, od kojih jednu provalnu, te otkrili i uhitili lopove.

Za prvu sumnjiče 27-godišnjakinju nakon što je istragom utvrđeno kako je iz trgovine kozmetičkih proizvoda ukrala veći broj parfema.

Činila je to na način da ih je vadila iz originalne ambalaže te ih spremala u torbu i jaknu, a prazne ambalaže vraćala natrag na police, dok je dio parfema uredno kupila i platila na blagajni.

Vrijednost ukradenih ugodnih mirisa procijenjena je na više od 1700 eura.

Po priopćenju, 23-godišnji mladić je nakon provale iz obiteljske kuće ukrao više komada zlatnog nakita te novčanice u eurima i američkim dolarima, a ukupno se ukradeni predmeti procjenjuju na 1500 eura.

Sve ukradeno je pronađeno i bit će vraćeno vlasnici.

Dvojicu muškaraca u dobi od 59 i 38 godina policija pak tereti da su iz vanjskog ograđenog prostora servisne radionice ukrali kompresor na zrak vrijedan oko tri tisuće eura.

Svo troje osumnjičenih policija je kazneno prijavila zbog krađe, odnosno teške krađe (provala).

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?