Ljubušanka o teškoj životnoj borbi: Nekada nisam imala ni 50 KM u džepu…

Ljubušanka Ilijana Bodlović, poznatija kao Anny Chanel vrijedi za jednu od najuspješnijih trenerica u regiji, a i šire.

Kako je opisala, nekada nije imala ni 50 KM u džepu, a danas je ogromna inspiracija ženama, kako u poslovnom smislu, tako i u rješavanju jednog od najvećih ženskih problema, viška kilograma.

Anny Chanel vodi online fitness treninge, te njene društvene mreže prati preko 200 tisuća ljudi.

Tisućama žena, a i muškaraca priključeni su ovom načinu treniranja, a na njenim profilima možete pogledati odlične rezultate koje postiže, kako ona kao trener i motivator, tako i njeni sljedbenici.

Nedavno je Ana objavila na Facebooku svoju osobnu, pomalo tešku, ali motivirajuću priču.

Kako je navela u statusu, odlučila je pokazati odakle je počela, s čim se borila i koliko je vjerovala u sebe, koliko je bila jaka u glavi, te je objavila slike svoje skromne sobe.

„Ja nisam imala niti bogatog muža, niti bogatog oca, sve sam svojim rukama stekla jer je moja luda glava vjerovala u mene, jer sam se posložila u glavi“, napisala je Anny Chanel, dodajući kako se borila za svaku životnu pobjedu.

„Znate šta sam zamišljala i govorila sebi, u redu Ana, u Njemačkoj si, nemaš nikog bori se za sebe. Ne odustaj znam da možeš, znam da imaš tu snagu tvoje vrijeme će doći moraš se žrtvovati u životu, pa ne može sve ići glatko, nečeg se moraš i odreći. U to vrijeme nisam ni svoje dijete viđala kako treba pa ni muža, grizla sam čupala sam, borila se i rukama i nogama. radila sam ujutro od 4:30 pa navečer do 23 h, umorna nikakva legnem skupim se i spavam, idem u Ljubuški, odspavam koji sat i nazad na posao. Jeli mi bilo teško i naporno jest, ali nisam kukala i predavala se, nisam sama sebe ograničila nego sam sama sebi davala snagu da nastavljam dalje, da guram naprijed. Bilo je teških dana, dana kada sam sa suzama legla u krevet, kad sam znala preplakat noć, ali žene to je sve život. Ponekad nisam imala ni 50 KM u džepu, ali što je tu je sebi sam govorila izdrži sutra je novi dan, nova borba, bori se!“, napisala je ova trenerica i dodala; „mislite da je ta Ana imala skupu odjeću, šminku, skupo auto. Nije, niti joj je to bilo bitno, jer nije sve u parama, ja sam bila zadovoljna tim što sam imala! Zadovoljna sam bila jer sam zdrava, jer mi je dijete bilo zdravo ipak novcem zdravlje kupiti ne možemo. Nije sve u parama, nije sve u pričama i objavama na Instagramu, tu se svatko može predstaviti u najboljem svjetlu ali vi ne vidite njihov stvaran život“, napisala je u svojoj objavi.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?