Slavlje Šibenčana u Koprivnici

U prvoj utakmici 22. kola SuperSport HNL-a nogometaši Šibenika slavili su s minimalnih 1:0 u Koprivnici protiv Slaven Belupa, piše hrt.hr.

Gosti iz Šibenika poveli su u 19. minuti golom Stefana Simića. Amer Hiroš je izveo korner, a na petercu je najbrže do lopte stigao šibenski stoper i snažnim udarcem glavom zatresao mrežu.

S minimalnim vodstvom gostiju otišlo se na odmor. U nastavku susreta domaćini su u 64. minuti zatresli mrežu Šibenčana, no pogodak Arbera Hoxhe poništen je zbog zaleđa. 

Šibenčani su s ovom pobjedom ostali deveti, ali sada imaju velikih deset bodova više od posljednje Gorice, dok su zaostatak za sedmom Lokomotivom i osmom Rijekom smanjili na šest bodova.

Slaven Belupo je, pak, ostao četvrti sa 29 bodova, dva više od pete Istre 1961 koja je odigrala dva susreta manje i šestog Varaždina koji je odigrao jedan susret manje, dok mu treći Osijek i dalje bježi šest bodova.

Na čelu je Dinamo sa 49 bodova, osam manje uz utakmicu više ima drugi Hajduk.

U subotu su na rasporedu dvoboji Istre 1961 i Osijeka (15 sati) te Lokomotive i Rijeke (17.10), a u nedjelju se sastaju Varaždin i Dinamo (15.00, HTV 2) te Hajduk i Gorica (17.10).

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?