SOK Mostar igra posljednju utakmicu u Premijer ligi prije doigravanja

Igračice SOK Mostar u nedjelju u 15 sati igraju zadnju utakmicu u ovoj fazi sezone Premijer lige BiH. Mostarske dočekuju tim iz Goražda, a utakmica bez nekog posebnog rezultatskog značaja će poslužiti kao dobra priprema za utakmice doigravanja koje slijede u Premijer ligi BiH, piše pogled.ba.

Zbog velikih problema sa povrijeđenim igračicama u drugom dijelu sezone priliku da pokažu svoje umijeće na terenu su dobile i igračice koje su potekle iz škole SOK Mostar, što je pokazatelj kvalitetnog rada i planiranja u ovome klubu. 

Ranije je trener Darko Drmač rekao za Pogled.ba kako je ‘Sokice’ već pripremaju za doigravanje u kojem je sve moguće. 

-To je jedan poseban sustav natjecanja u kojem su iznenađenja i više nego moguća. Zašto ne vjerovati da se možemo ravnopravno suprotstaviti najboljim timovima ove lige i tražiti iznenađenje? Već smo ove sezone pokazali kako možemo igrati odlične utakmice kada smo na visokoj razini i ako uspijemo ponoviti takve igre, možemo se svemu nadati. Moramo zaboraviti greške koje smo znali praviti ove sezone, vjerovati u sebe i sve će biti moguće – rekao je Drmač. 

Iz kluba su pozvali sve navijače da i ovu domaću utakmicu dođu u dvoranu na Bijelom Brijegu i podrže mostarske odbojkašice u nastojanju da ostvare još jednu pobjedu ove sezone. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?