Poznato tko je muškarac koji proganja djevojke po Mostaru

Policijska uprava Mostar i Policijska uprava Metković zajedno rade na slučaju razotkrivanja muškarca koji prati i zastrašuje djevojke u Mostaru.

Iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info potvrđeno je da je prijavljeno da je sumnjiva osoba viđena te je policija pojačala kontrolu u dijelovima grada u kojima se svjedoči da je sumnjivac viđen.

Iz PU Metković također su potvrdili za Bljesak.info kako surađuju sa mostarskom policijom i kako su upoznati s identitetom osobe za koju navode da je duševni bolesnik.

Podsjetimo, slučaj napada na djevojke u Mostaru zgrozio je širu javnost.

Sve je počelo tako što su među studentskim grupama kružile glasovne poruke u kojima su upozoravale na nepoznatog muškarca koji vreba djevojke u gradu, a poruku su snimile djevojke koje su bile žrtva napada.

Kako se navodi u jednoj od glasovnih poruka, susret dviju djevojaka s muškarcem se dogodio nakon izlaska za dan žena oko 2 sata ujutro. Kada su iz noćnog kluba krenule kroz naselje Rudnik.

Kada su se u jednom trenutku okrenule iza sebe, muškarac je bio ”na tri koraka” iza njih, zatim se okrenuo, vratio nazad i otišao iza ugla, negdje oko V. osnovne škole.

Kada su se razdvojile, jedna od djevojaka je nastavila hodati kada se čovjek ponovno pojavio ”ni od kud” u prolazu među zgradama i počeo trčati za djevojkom, koja je na svu sreću živjela u blizini.

Neki izvori također navode muškarca u automobilu s dubrovačkim tablicama, koji traži pomoć, nakon čega prati djevojke do stanova. Muškarac je najčešće viđen kod noćnog kluba u blizini naselja Rudnik gdje se dogodio navodni pokušaj napada.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?