DVOJE POGINULIH: Cure su bile u kafiću “Grin”, momci ih ponudili povesti, ali je došlo do tragedije

Tijekom protekle noći došlo je do velike tragedije na Kopaoniku, poznatom zimovalištu u Srbiji, kada je dvoje mladih poginulo kada su s motornim sanjkama sletjeli u uvalu i prevrnuli se.

Poginuli su mladić inicijala V. D. i djevojka R. I.

Kako saznaje Blic, dvoje mladih se te večeri susrelo te su poginuli. Naime, djevojka je bila s još jednom prijateljicom u kafiću “Grin” na Karaman Grebenu do samog zatvaranja lokala, a na kraju večeri su pitale da li ih netko može povesti, te su se javila dvojica mladića koji su tu došli sa sanjkama.

“Dva momka su se u kafiću na Kopaoniku upoznali sa djevojkama koje su upitale da li netko može da ih poveze. Momci su se ponudili i onda su u tijeku noći otišli da se provozaju motornim sanjkama. Po dvoje na dvoje sanjki. Momak iz Aleksandrovca V. D. (39) i djevojka R. I. (35) iz Novog Sada su poginuli kada su sletjeli s puta“, otkriva izvor Nova.rs.

Mrtve su ih našli GSS-ovci.

Dvoje ljudi iz GSS se tuda vraćalo kući, i slučajno su na njih naišli.

Kako se saznaje, mladić i djevojka davali su znake života, pokušana je reanimacija, ali ih GSS-ovci nisu uspjeli spasiti.

– Spasitelji su bili van radnog vremena i van radnog vremena staza, slučajno su se našli na licu mjesta. Odmah su počeli reanimaciju i zvali kolege koje su u smjeni. Kada su oni stigli prevezli su dvoje pronađenih mladih sanjkama i tabačem uz podršku Skijališta Srbije u trauma centar, ali nije im bilo spasa – rečeno je ranije agenciji Rina.

Prema riječima upućenih, ova nesreća se dogodila na neobilježenom dijelu staze, piše Blic.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?