Berlin: Srbin bacio granatu na bivšu i njenog partnera pa ih izbo nožem

Njemačka policija je osumnjičila 61-godišnjeg srpskog državljanina za napad koji se dogodio u petak navečer u Berlinu. Policija je ranije priopćila da je napadač detonirao ručnu granatu u ulazu u stambenu zgradu u naselju Reinickendorf u njemačkoj prijestolnici. U napadu su povrijeđene dvije žene i muškarac, piše Telegraf, prenosi pogled.ba.

“Muškarac povrijeđen u napadu nalazi se u kritičnom stanju, nadamo se da će preživjeti”, priopćili su jučer iz policije. Dodali su kako je osumnjičenik nakon što je aktivirao granatu, izvukao nož i krenuo ubadati žrtve. “Sumnja se da su motiv za napad neraščišćeni ljubavni odnosi jer je Srbin bio u vezi s napadnutom 42-godišnjakinjom”, naveli su. 

Muškarac koji se nalazi u kritičnom stanju je navodno novi partner ozlijeđene žene, dok je druga ozlijeđena žena njena prijateljica. Osumnjičeni Srbin je nakon napada pobjegao u dvorište obližnjeg objekta, gdje je i uhićen. Njemački mediji prenose da su ozlijeđene žene također srpske državljanke, dok je povrijeđeni muškarac porijeklom iz BiH.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?