Smrt dva državljana BiH u Austriji bio je splet tragičnih okolnosti

Vijest da sa su na jednom gradilištu u Beču smrtno stradala dva radnika brzinom svjetlosti se proširila Bečom i Austrijom. Nažalost, u nesreći na radu preminula su dva muškarca, nakon što su ispali iz korpe koja je potom pala na njih. Unatoč svim naporima hitnih službi, ozlijede su bile preteške te su muškarci preminuli na licu mjesta.

Prema informacijama koje je dobio portal GPMaljevac.COM, riječ je o Petru S. (65) vlasniku firme koji je rodom iz okolice Brčkog. Isti već niz godina radi u Austriji. Drugi preminuli muškarac je Ivica T. (35) čija je obitelj također porijeklom iz BiH, ali prethodno je bio nastanjen u Hrvatskoj. Prijatelji i poznanici s kojima smo razgovarali su u šoku.

Izdanje austrijskih novina “Österreich” donosi informaciju kako je nesreća “najvjerojatnije dio nesretnih okolnosti”.

Naime, preminuli muškarci su bili na visini od četiri do pet metara te su obavljali svoje radne zadaće. U jednom trenutku, navodno je moguće da su se muškarci u isto vrijeme pomaknuli na istu stranu korpe, zbog čega se ona navodno destabilizirala i prevrnula.

Nažalost, muškarci su pali na tlo, a košara je potom pala na njih. Nejasno je jesu li već tada zadobili smrtonosne ozljede ili ih je usmrtila radna košara koja se nažalost otkačila i srušila na betonski pod, piše oe24.at.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?